top of page

VERZENDEN
Voor 22:00 besteld, de volgende werkdag verzonden. Hier geldt een uitzondering op het weekend en tijdens speciale acties, feestdagen en voor landen buiten Nederland. Wanneer je op vrijdag na 22:00, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verzonden. Let wel: door grote online drukte in deze periode en maatregelen welke zijn getroffen door het RIVM en de rijksoverheid, kan de bezorgtijd oplopen bij onze logistieke partijen.  

De verzendkosten binnen Nederland zijn op stikleuk.com als volgt:
Pakketpost: €5,95
Gratis bezorgd vanaf € 25,00.

RETOURNEREN

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 10 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Stuur ons een mailtje naar info@stikleuk.nl en vraag ons naar het retourformulier. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze (de kosten hiervan zijn voor jezelf, je kunt het ook terugbrengen in de winkel).

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 10 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;

  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.

  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. 

  • We raden je aan het retouradres zelf op het pakket te schrijven. Verwijder of verberg de huidige adressticker waar jouw eigen adres op vermeld staat. 

  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact op met onze klantenservice. Zij lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door te mailen naar info@stikleuk.nl

Retouradres:

Stik Leuk t.a.v. Retouren
Wouwsestraat 34
4611PM Bergen op Zoom

Je retour wordt na verwerking, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden binnen 10 werkdagen naar je teruggestort.

bottom of page